AMASYA / MERZİFON - Merzifon Sevinç-Orhan Erzengin Özel Eğitim İlkokulu

Mrt

"Sizin sevginiz bizim için +1 değer...Farklılıklarınızla dünyayı güzelleştirdiğiniz için iyi ki varsınız..."  Bu kapsamda okulumuzda öğrencilerimiz için çeşitli  etkinler  düzenlenmiştir.

Mrt

Ramazan ayının gelişi dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bu etkinliklerin hazırlanmasında yer alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan törende önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu yazı ve şiirler okundu. Gösteri sunuldu. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür edriz.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonu karne dağıtım töreni okul idaresi ve öğretmenleri katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.